KAYIT

ÖZEL KÜLTÜR2000 KOLEJİ

15. IB GÜNÜ BİENALİ KAYIT İŞLEMLERİ

KAYIT İŞLEMLERİ

15.IB Günü kayıt süreci 25 Ocak 2019 tarihinde başlayıp 22 Şubat 2019 tarihinde son bulacaktır.

Tüm katılımcılar tarafından IB günü ile ilgili web sayfamızdaki katılım formunun doldurulması gerekmektedir.

KAYIT ÜCRETİ ÖDEME ŞEKLİ ve ONLINE KAYIT PROSEDÜRÜ

15. IB Günü’ne katılacak okulların kayıt ücretini yatırdıktan sonra banka dekontuna katılımcı kurumun adı ve toplam katılımcı sayısı yazılıp aynı dekontu  ibday@kultur.k12.tr  e-posta adresine Kayıt Formu ile birlikte, en geç 22 Şubat 2019 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.

Bu aşamadan sonra 5 Şubat 2019 tarihinden itibaren katılımcılara gönderilecek oturum seçim linkinin doldurulması ile kayıt tamamlanmış olacaktır. Sunum yapan katılımcılar kendi oturumlarını seçmemelidirler.

Tüm katılımcıların oturum programını dikkatle incelemesi ve katılacakları sunumları önceden planlamaları rica olunur.

KAYIT / ÖDEME

15. IB Günü programı web sayfasından takip edilecektir.

IB Day Kayıt süreci 25 Ocak 2019 Cuma günü başlayıp 22 Şubat 2019 tarihinde son bulacaktır. Bildiri özetlerinin kesinleşmiş listesi web sitesinde yayınlanacaktır.

Sunum yapmayacak katılımcılar (dinleyiciler) için kayıt ücreti 200 TL’dir.

Sunum yapacak katılımcılar için; Bir sunumda 3 katılımcı varsa; aynı anda bu sunumda sunum yapan her bir katılımcı için kayıt ücreti 175TL sunucu sayısı üçten fazlaysa; bu kural harici kalan sunucular 200’er TL ödeyecekler.

22 Şubat 2019 – 8 Mart 2019 arası kayıt yaptıracak katılımcılara ‘Geç Kayıt’ işlemi uygulanacak ve katılım ücreti olarak 250 TL ödeyeceklerdir.

Katılım kaydı online yapılacak olup 8 Mart 2019 tarihinden sonra kayıt işlemi yapılmayacaktır.

İptal ve Geri Ödeme: 22 Şubat 2019 tarihinden önce yapılan iptallerde, ücretin tamamı geri ödenecektir. 22 Şubat 2019 tarihinden sonraki iptallerde bir ücret geri ödenmesi mümkün olmayacaktır.

Kayıt formu için tıklayınız.

Yer   : İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy-İSTANBUL

................................................

KÜLTÜR2000 COLLEGE

15TH IB DAY BIENNIAL REGISTRATION PROCEDURE

REGISTRATION PROCESS

The 15th IB Day Biennial registration process will start on the 25th of January and will finish on the 22nd of February 2019.

All the participants are kindly asked to fill in the registration form on our webpage.

Your participation in the IB Day as a presenter or as an attendee must be indicated on the relevant column on the registration page.

REGISTRATION FEE PAYMENT METHOD - ONLINE REGISTRATION PROCEDURE

When paying the registration fee, schools must specify the name of their school and the total number of participants on the bank receipt and send it to ibday@kultur.k12.tr no later than the 22nd of February 2019.

Starting from the 5th of February, participants who have completed the registration process will receive a link to choose the presentations they want to attend. Presenters are not required to select their own presentations!

REGISTRATION FEES

The Schedule of 15th IB Day Biennial can be followed on the website.

The deadline for the registration is between the 25th of January and the 22nd of February 2019. The final list of abstracts will be published on the website.

The registration fee for each participant is 200 TL.

The registration fee for each presenter is 175 TL (each presentation is allowed up to 3 presenters). Extra presenters (e.g. the fourth or the fifth presenter in one presentation) will pay 200 TL.

Delayed registration fee: participants who register between the 22nd of February and the 8th of March 2019 are required to pay 250 TL. After the 8th of March 2019, applications will not be accepted.

Cancellation and refund: In case of any cancellation before the 22nd of February 2019, the total amount of payment will be refunded. There will be no refund for cancellation occurring after the 22nd of February 2019.

Venue: İstanbul Kültür University

Ataköy-İSTANBUL